ul. Krivaja bb, Klinika “Vita Feminae”,
Dobrota, Montenegro

Ndihmë e vërtetë. Trajtimi i varësisë ndaj drogës dhe alkoolizmit.
Punonjës me EKSPERIENCE AFATGJATE
Qendra mjekësore ndodhet në Mal të Zi
SHËNDETI juaj është në duar të mira!

Qendra Mjekësore e Dr.ZOBIN

 Nëse përpjekjet tuaja për të kapërcyer varësinë ndaj alkoolit apo drogës mbeten të pasuksesshme, ne mund t'ju ndihmojmë.

 Ne gjithashtu ndihmojmë pacientët me çrregullime të tjera psiqike nëse trajtimi i mëparshëm nuk ka qenë efektiv.

Qendra jonë përdor vetëm metoda të bazuara në prova, efektiviteti i të cilave konfirmohet nga studimet e bazuara mbi baze dëshmie dhe praktika klinike.


Qendra Mjekësore u themelua nga Dr Zobin M.L. në vitin 1996

Qendra Mjekësore u themelua  nga Dr Zobin M.L.  në vitin 1996 me mbështetjen shkencore dhe pjesëmarrjen e drejtpërdrejtë të shkencëtarëve kryesorë të vendit në fushën e psikiatrisë dhe narkologjisë, profesor Anatoly Portnov dhe Profesoresha Irina Pyatnitskaya.

Qendra ka zhvilluar programe unike ambulatore që lejojnë arritjen e rezultateve maksimale në kohën më të shkurtër të mundshme në trajtimin e një game të gjerë të varësisë nga droga dhe çrregullimeve mendore.  Shumica e pacientëve qe na kontaktojne kane shumë vite përpjekje të pasuksesshme për të trajtuar varësinë nga droga, alkooli, çrregullimet depresive dhe ankthi afatgjatë.

Suksesi dhe qëndrueshmëria e rezultateve të terapisë së kryer në Qendrën tonë janë konfirmuar vazhdimisht nga ekspertë të institucioneve të specializuara evropiane (Zvicër, Gjermani, Itali, etj.).

Qendra Mjekësore Dr Zobin ofron shërbime trajtimi për:

  • të gjitha llojet e varësisë ndaj drogës
  • varësia ndaj alkoolit
  • pirja e duhanit
  • varësia ndaj lojërave të fatit
  • depresioni 
  • çrregullime ankthi
  • çrregullime të gjumit
  • çrregullime të sjelljes
  • psikoza
  • sindromat e dhimbjes kronike

MEDIJI O NAMA

TABU® | Kur jeta na shpall luftë | EP-12 | 28.05.2022
MË SHUMË
dr. Zobin
MË SHUMË
dr. Zobin
MË SHUMË


Shqyrtime rreth klinikës

Pa pije alkoolike, kam shumë më tepër nga jeta sesa më parë.
Ky është mjeku Mikhail Zobin. Ai ka klinikën e tij. Nëse një person është vërtet i pjekur për një jetë të matur, atëherë ai ka të gjitha shanset për t'u kuruar.
Andrey Kharitonov
Aktor, regjisor, skenarist sovjetik, rus i teatrit dhe filmit.